Vragen Online

Veelgestelde vragen

OVER HET PROTEÏNEDIEET

Ik heb al zoveel diëten geprobeerd. Waarom zou ik Healthy Diet proberen?

Bij het proteïnedieet met Healthy Body kan je de kilo's die je zelf niet kwijtraaktverliezen als je de strikte fase goed opvolgt. Hoe meer je de proteïnemaaltijden gaat combineren met gewone, gezonde voeding, des te beter de kans is dat je gewicht stabiel blijft. Bovendien, wil je een jojo-effect vermijden dan is het aangeraden om te vermageren met behulp van het proteïnedieet. 

Is het dieet makkelijk vol te houden? 

Je mag wel 4 tot 5 maaltijden per dag nuttigen die boordevol voedingsmiddelen zitten. Ervaringen van klanten geven aan dat er geen hongergevoel is bij het nuttigen van proteïnemaaltijden. Het is de bedoeling dat je snel je gewenste kilo's gaat verliezen, maar op een geoorloofde manier. Dat motiveert natuurlijk om verder te zetten waardoor er veel meer kans is om je streefgewicht te behalen. 

Is het proteïnedieet duur?

Je moet er rekening mee houden dat je dieetplan volledig bestaat uit maaltijden op basis van hoge proteïnewaarden en laag aan koolhydraten. Doordat de normale voeding wordt vervangen moet je je dus bewust zijn dat je ook geen cent meer uitgeeft aan koolhydraatrijke voeding. In de strikte fase vervangt het proteïnedieet dus tijdelijk je gewone voeding. Neem hier nog eens bij dat velen geen of te weinig tijd hebben voor een sportschool. Ook een sportschool kan best veel geld kosten. Wil je kilo's verliezen? Dan is het een logsiche zaak dat er wat investering nodig is.

Kan ik begeleiding krijgen als ik het zelf even niet zie zitten?

Al bestel je enkel via de webshop, je kunt ook eens contact met ons opnemen om je te laten wegen. Woon je niet in de buurt van Aalter of Zonhoven? Dan kan je eenmalig langskomen voor een gesprek waarbij je uitgebreid wordt gemeten en gewogen. Samen met de dieetcoach wordt er gekeken naar wat we kunnen doen om je dieet aan te passen aan jouw wens.

Zijn de smaken lekker?

Bepaalde merken van proteïnediëten hebben hun specifieke smaak. Je vindt altijd wel smaken of een gerecht waar je dol op bent. De gerechten moeten zeker niet onderdoen in smaak ten opzichte van gewone voeding.

Zijn het allemaal shakes?

Neen, het zijn zeker niet enkel shakes. Er zitten kant-en-klare gerechten bij zoals: ontbijtgranen, brood (toast, beschuit, sneetjes, grissini), omelet, pannenkoek, dranken, pasta en rijst. Je kiest zelf de combinaties in wat je lekker vindt. 

WEBSHOP EN VERZENDING

Betaal ik verzendkosten bij online bestellingen?

Vanaf een bestelling boven 50 euro wordt jouw bestelling gratis verzonden via de Post. 
Hier kan een tijdelijke uitzondering op zijn afhankelijk van of er een actie gekoppeld is aan gratis verzending met een bedrag onder of boven het bovenstaande bedrag.

Wanneer mag ik de levering van mijn bestelling verwachten?

Heb je de dag zelf een bestelling geplaatst vóór 16u? Dan streeft Healthy Body ernaar om de levering de werkdag nadien bij jou thuis of op het werk te hebben.

Wij garanderen levering binnen de twee werkdagen in alle andere gevallen.

Ik heb problemen met mijn bestelling via de webshop.

Dan kan je best contact opnemen met centrum [at] healthy-body [dot] be met jouw probleem of vraag, en wij contacteren je spoedig!
Je kan tevens onderstaand contactformulier invullen voor een specifieke vraag.

Heb je een andere vraag?

Vul onderstaand formulier in en we beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk.

Jouw vraag zal na het beantwoorden opgenomen worden tussen de andere vragen op de pagina 'veelgestelde vragen'.

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.
Comments